UITLIJNEN AUTO

Uw auto wijkt af naar rechts of juist sterk naar links, of uw auto stuurt zeer zwaar of juist weer heel licht dan kan het zijn dat uw auto niet juist is uitgelijnd. uitlijnenautoOok is het vaak te zien aan het feit dat aan een kant van de banden de slijtage harder optreedt dus aan de buitenkant i.p.v. de binnenkant. Een andere manier om te ontdekken dat uw auto niet juist is uitgelijnd is dat uw stuur niet of nauwelijks meer terug gaat na het nemen van een bocht.

Voordelen goed uitgelijnde auto!

Het is niet alleen veiliger om met een goed uitgelijnde auto te rijden maar het is ook beter voor uw brandstof gebruik, de auto rijdt namelijk zuiniger en je banden slijten minder snel. Daarnaast rijdt het gewoon veel prettiger als de auto goed is uitgebalanceerd.

Overigens is het balanceren van de wielen wel wat anders dan het uitlijnen van de auto. afbeelding uitlijnengBij het balanceren van de wielen wordt enkel het beland tussen de velg en de band hersteld. Bij het uitlijnen van de auto wordt de ophanging van de wielen gecontroleerd en waar nodig bijgesteld.

Bij een aantal werkzaamheden zoals het vervangen de schokdempers wordt bij Autobedrijf De Toekomst de auto standaard weer opnieuw uitgelijnd.

Kosten uitlijnen auto Het Garagebedrijf in Haarlem De Toekomst : vanaf 40 euro!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of prijsopgave.

 
 

 

MAAK VANDAAG
NOG EEN
AFSPRAAK VOOR
UW REPARATIES

MAAK NU ONLINE EENVOUDIG
EEN AFSPRAAK
VOOR UW
APK KEURING