Laat uw ACCU gratis controleren bij Autobedrijf De Toekomst!

Wanneer uw auto meer problemen heeft met opstarten kan dat betekenen dat uw accu verslechterd. Heel onwenselijk zeker als u net even haast hebt.

Gratis check Airco bij Garagebedijf Autobedrijf De Toekomst in Vijfhuizen, gelegen onder de rook van Amsterdam.

36584_1176

Wanneer moet u uw accu vervangen?

Uiteraard wanneer u uw auto niet meer kan starten, maar ook als uw accu nog wel sterk genoeg is om uw auto te starten maar daar wel steeds meer moeite mee heeft, dus bij een te zwakke accu. Accu pageWanneer uw accu zwak is kunnen verlichting, verwarming, radio of de navigatie de genadeklap geven. Voorkom dat u straks helemaal niet wegkomt en laat uw accu gratis controleren bij Garagebedrijf Autobedrijf De Toekomst in de Haarlemmermeer. Hoewel de gemiddelde levensduur van een accu circa 6 jaar is, adviseren wij jaarlijks uw accu gratis te laten checken. Langdurige stilstand zorgt er ook voor dat uw accu sneller zwak wordt.

Wat kost het vervangen van een accu?

Afhankelijk van merk en type auto kost het vervangen van een accu tussen de 90 en de 180 euro inclusief plaatsing en btw.

Accu check wordt bij Garagebedrijf Autobedrijf De Toekomst in de Haarlemmermeer> standaard ook gedaan bij een kleine en een grote onderhoudsbeurt en tevens bij de periodieke APK keuring.

Voor meer informatie of opgave kosten neem vrijblijvend contact met ons op!

 

MAAK VANDAAG
NOG EEN
AFSPRAAK VOOR
UW REPARATIES

MAAK NU ONLINE EENVOUDIG
EEN AFSPRAAK
VOOR UW
APK KEURING