Laat uw Airco gratis checken!

Onderhoud aan de airco is een ondergeschoven kindje. Ja we vinden het allemaal heel vervelend als de Airco het niet of nauwelijks doet als we op vakantie gaan naar het zonnige zuiden maar dan ben  je in feite al te laat.

aircoEen slecht functionerende Airco zorgt niet alleen voor een hoger brandstofgebruik maar is ook nog eens schadelijk voor uw gezondheid door alle schimmels en bacteriën die zich ophopen. Muffe geurtjes en natuurlijk als de auto niet meer goed koelt duiden vaak op een gebrekkig onderhoud aan de airco. Zit lekker fris achter het stuur en laat uw Airco jaarlijks gratis controleren bij Autobedrijf De Toekomst.

Onderhoud Airco werkzaamheden

auto_airco_werkingAlgemeen wordt er door de autofabrikanten geadviseerd om uw Airco eens in de vier jaar bij te vullen en het koudemiddel te recyclen. Hier houdt het onderhoud van uw Airco echter niet op, uw airco zal ook zo en nu dan gereinigd moeten worden. Reinigen van de airco is overigens iets anders dan Airco Fresh waar veel Garages mee adverteren. Airco Fresh is een spuitbus die 30 minuten in je auto wordt gezet om alle muffe geurtjes van je airco te verwijderen. Reinigen is een chemische behandeling en daar heeft een garage speciale apparatuur voor nodig en die is hoog in aanschaf.

Wat kost het onderhoud aan uw Airco?

Het vullen van de airco kost vanaf 80 euro, maar de kosten kunnen verschillen per automerk/type. Fresh UP van je airco kost bij Autobedrijf De Toekomst standaard 30 euro. Het chemisch reinigen van uw Airco doen wij niet daarvoor adviseren wij contact op te nemen met een Airco specialist in uw buurt.

Voor meer informatie of advies neem vrijblijvend contact met ons op.

 

MAAK VANDAAG
NOG EEN
AFSPRAAK VOOR
UW REPARATIES

MAAK NU ONLINE EENVOUDIG
EEN AFSPRAAK
VOOR UW
APK KEURING