Remmen vervangen

Uw remschijven of remblokken vervangen. Wanneer u uw remschijven van uw auto moet vervangen omdat ze stuk of versleten zijn dan is het raadzaam ook direkt uw remblokken te vervangen, alleen dan krijgt u weer optimaal functionerende remmen.

Porsche+911+GT2+RS+remschijfWat zijn remschijven?

Remschijven zijn metalen platen die tussen het wiel en de ASTAP (deel van de wielophanging) geplaatst zijn. De remschijven zijn vaak zichtbaar door velg heen. Autobedrijf De Toekomst is bekend met alle merken auto’s  en kan uw snel een opgave doen van de te verwachten kosten.

Wat zijn remblokken?

Remblokken bij gemotoriseerde voertuigen zijn eigenlijk platen, metalen platen wel te verstaan van 5 mm dikte. Op dit metalen plaatje is een blok voering (ook wel frictiemateriaal) geplaatst. Dit blok is heel stroef en wordt door een soort klauw tegen de schijven gedrukt waardoor het voertuig remt.

Wanneer moet je remschijven/remblokken vervangen?

Dit merk je op den duur vanzelf wanneer je remt en er een duidelijke vertraging tijdens het remmen is waar te nemen dan weet je dat je je remmen moet vernieuwen. Ook kun je het zien op de remschijven. Wanneer ze (deels) versleten zijn zie je een duidelijke diepe spoor op de schijven. Neem contact op met onze specialisten indien u twijfelt of meer wilt weten.

Wat kost het vervangen van remblokken/remschijven?

Remschijven en remblokken voorzijde vervangen kost tussen de 175 – 325 euro afhankelijk van merk auto en type model. Enkel remblokken vervangen kost naar verwachting tussen de 50 en 150 euro.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of prijsopgave.

 

MAAK VANDAAG
NOG EEN
AFSPRAAK VOOR
UW REPARATIES

MAAK NU ONLINE EENVOUDIG
EEN AFSPRAAK
VOOR UW
APK KEURING