Wanneer moet u uw uitlaat van uw auto vervangen?

Meestal hoort men het direkt zelf, een kapotte of lekke uitlaat maakt namelijk een heel storend knetterend geluid. Rijdt niet te lang door met een kapotte uitlaat, niet alleen voor uw veiligheid maar het kan u ook een hoop geld besparen.3436387_1_org

Hoort u of wilt u hetzelf niet horen dan is er altijd wel een attente buurman of buurvrouw die u er graag op wijst.

Rizla_0031_Uitlaat_kapot-468x128-1Vervelender nog is als u wordt aangehouden door de Politie, een kapotte uitlaat kan u namelijk een forse boet opleveren van ofwel 180 euro voor het maken van onnodig veel lawaai ofwel 240 euro voor een lekke uitlaat (gevaarlijke uitlaatgassen). Daarnaast komt uw auto ook niet door de APK keuring met een lekke of kapotte uitlaat.

Wat kost het vervangen of repareren van een uitlaat?

Soms vallen de kosten mee als de uitlaat nog gerepareerd kan worden bijvoorbeeld wanneer er een lekke pakking vervangen moet worden of wanneer een afgescheurde ophangrubber vervangen moet worden. Een lekkage kan vaak ook gedicht worden maar het is veelal een tijdelijke oplossing. In deze gevallen bent u slechts een paar tientjes kwijt maar wanneer de uitlaat vervangen moet worden lopen de kosten vaak op tussen de 500 en de 1000 euro voor een reguliere persoons auto.

Neem vrijblijvend telefonisch contact op met Autobedrijf De Toekomst voor meer informatie of kosten opgave.

MAAK VANDAAG
NOG EEN
AFSPRAAK VOOR
UW REPARATIES

MAAK NU ONLINE EENVOUDIG
EEN AFSPRAAK
VOOR UW
APK KEURING