KOPPAKKING VERVANGEN

De koppakking vindt u tussen het motorblok en de cilinderkop, de koppakking is een waterdichte afdichting tussen deze twee motoronderdelen. Koppakking-vervangen-e1425916221823Het moet waterdicht zijn zodat de motorolie en de koelvloeistof zich niet kunnen mengen.

Wanneer moet u de koppakking vervangen?

Een lekke koppakking kan zorgen voor serieuze schade aan uw motor waarbij de kosten zeer hoog op kunnen lopen. In eerste instantie zal de motor waarschijnlijk op minder cilinders draaien maar doorgaans niet veel later zat de motor het begeven. Een lekke koppakking wordt veelal veroorzaakt door slijtage/ouderdom. MotorblokDit slijtageproces wordt versneld wanneer u de auto niet rustig laat opwarmen maar direct hard gaat rijden.

Wat kost het vervangen van koppakkingen? Afhankelijk van het merk auto en type model zullen de kosten tussen de 600,00 en 900,00 euro komen te liggen.  Bij kunnen we de koppakking vervangen van alle merken zoals Alfa Romeo, , BMW, Toyota, Mini, , Nissan, Opel, Ford Kia, Landrover, Renault, Hyundai, Volvo en alle andere merken.

Afhankelijk van het merk auto en type model zullen de kosten tussen de 600,00 en 900,00 euro komen te liggen.  Bij Autobedrijf de Toekomst kunnen we de koppakking vervangen van alle merken zoals Alfa Romeo, Audi, BMW, Toyota, Mini, Mercedes Benz, Nissan, Opel, Ford Kia, Landrover, Renault, Hyundai, Volvo en alle andere merken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of prijsopgave.

 

 

 

 

MAAK VANDAAG
NOG EEN
AFSPRAAK VOOR
UW REPARATIES

MAAK NU ONLINE EENVOUDIG
EEN AFSPRAAK
VOOR UW
APK KEURING